Booktrailers guanyadors del concurs de Sant Jordi/Legiland 2021

Després de visionar més de 90 booktrailers i una llarga deliberació interna, l’equip Legiland ha escollit els guanyadors d’aquesta edició. No ha estat fàcil, perquè a més d’una gran varietat de títols, també heu fet uns vídeos plens d’enginy i creativitat. Malgrat tot havíem d’escollir i aquests booktrailers i autors són els premiats:

Millor Booktrailer:

Naruto nº1 (grup Big Chungus: Josep Cardona Font / Isaac Oliver Monells / Marc Cabrera Melo) de l’Institut Joaquima Pla i Farreras

Ha estat escollit per ser un booktrailer perquè ens ha semblat molt complet en tots els sentits (un bon resum d’invitació a llegir el manga, un bon guió i una edició visual molt ben realitzada).

Millor idea creativa:

La volta al món en 80 dies (grup Bluevodka: Alexandra Quiñonez Lagos) de l’Institut Vilamajor

Hem valorat molt positivament la proposta creativa i arriscada de barrejar il·lustracions i imatge real amb resultats molt interessants.

Millor guió:

Hem decidit lliurar tres premis en aquesta categoria perquè la qualitat dels guions dels booktrailers.

La ràbia (Lorena Martín Serradilla) de l’Institut El Vern

Coraline (grup Dacaer: Daira Huguet, Carla Meca i Erin Uxan) de l’Institut Joaquima Pla i Farreras

Prohibido creer en historias de amor (grup JANOAU: Noa Cervera, Pau Meya i Jana Carné) de l’Institut Terrassa

Millor actuació:

Ex aequo pels següents booktrailers, on l’alumnat ha pogut demostrar les seves aptituds actorals i ens han fet sentir més intensament les emocions de la història.

La ràbia (Lorena Martín Serradilla) de l’Institut El Vern

-El noi del pijama de ratlles (grup Kiwi, Préssec & Maduixa: Erin Torcal García, Marc Durán Cabello i Carla Ruano Soria) de l’Institut El Vern

Millors efectes especials:

Naruto nº1 (grup Big Chungus: Josep Cardona Font / Isaac Oliver Monells / Marc Cabrera Melo) de l’Institut Joaquima Pla i Farreras.

Un booktrailer ple d’efectes especials molt ben realitzats, aplicats amb coherència i que ens han deixat ben sorpresos a l’equip Legiland.

I volem fer una menció especial al booktrailer «Don Quijote» d’Irene Carranza Conde de l’Escola Sant Gabriel de Ripollet per fer un booktrailer tan creatiu i artístic, que no hem pogut premiar per ser més llarg del permès a les bases.

Ben aviat us podrem ensenyar els booktrailers.

Enhorabona a tots i totes les participants i els centres educatius!

Estàs pensant en el curs vinent?Sol·licita una demostració de Legiland →

Descobriu-ne més des de Legiland

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint